Hinaus Lappeenrannassa, 24 h päivystys joka päivä

Henkilöautojen, raskaankaluston ja moottoripyörien hinaukset 24/7


Hinausautot Purhonen pelastaa päiväsi, kun ajoneuvo jättää tien varteen! Joskus taas matkaan ei ole edes päästy
kotipihasta tai parkkihallista, kun hinuria jo tarvitaan. Toisinaan autolla puolestaan päädytään ohjan pohjalle, ja eipä ole vieras tilanne sekään, että autonovet ovat lukossa ja avaimet tietysti siellä sisällä. 


Tilanteita on monia, joissa paniikki pukkaa päälle, mutta hätä kyllä hälvenee, kun muistat meidät. Hinaus Lappeenrantaa kauemmaksikin koko Etelä-Karjalan alueelle asti on palvelu, johon voit luottaa kellon ympäri kautta vuoden. Tarjoamme myös tiepalveluja apukäynnistyksestä autonovien avauksiin


Soita numeroomme 05 4720 072, niin lähdemme matkaan niin pian kuin mahdollista. Henkilöauton ja raskaan kaluston hinaus sekä
moottoripyörän hinaus hoituvat kaikki. 


Ja näin siis palvelemme, pähkinänkuoreen tiivistäen

  • Hinaukset kevyelle ja raskaalle kalustolle
  • Autonovien avaukset
  • Apukäynnistys
  • Ojasta vedot
  • Jäistä nostot
  • Vinssaukset

Tarvittaessa hinaamme autosi lähimmälle korjaamolle ja toki penkiltä löytyy tilaa sinullekin. Tietyt auton elvytystyöt pystytään toteuttamaan siellä, minne auto on jäänyt, mutta osassa tapauksissa tarvitaan suurempaa korjausta sen alan ammattilaisilta. Voit kysyä myös ajoneuvon siirtoa kiireettömässä tapauksessa.

Kuvagalleriasta näet otoksia meistä työmme touhussa ja erilaisista olosuhteista, joissa apuamme on kaivattu. Kuten huomaat, kinkkisiäkin tehtäviä on tullut, mutta niistä on selvitty hienosti pitkän kokemuksen ja kylmien hermojen ansiosta. Älä sinäkään epäröi ottaa yhteyttä, kun hinauksille ja tiepalveluillemme on tarvetta!

Hinauksia pitkillä perinteillä 

Olemme isältä pojalle siirtynyt perheyritys. Nykyisen yrittäjän, Jari Purhosen isä perusti yrityksen 1950- ja 60-luvun vaiheessa. Hinauksista on siten vuosikymmenten kokemus ja osaaminen, jonka tiedot ja taidot ovat kulkeneet sukupolvelta toiselle.  

Pitkän toiminnan ansiosta meidät myös tunnetaan Lappeenrannan seudulla – moni on luottanut takavuosista lähtien palveluumme. Niin ikään tienoot ovat tuttuja, joten monasti tiedetään sen enempää suunnistamatta, missä apua kaipaava asiakas on. 


Hinaajasi vaikka keskellä jouluaattoa!

Tai juhannusta, itsenäisyyspäivää, mitä tahansa muuta juhlapyhää (toki arkenakin), jolloin moni liike ja tie on hiljainen ja yrittäjät lomalla. Mutta me olemme toimintavalmiina aina, kun hinaus Lappeenrannan seudulla on tarpeen! Ota siis yhteyttä ja tilaa hinurimme vaikka linja-autolle, rekalle, työkoneelle tai muulle suuremmalle mörskälle, henkilöautoja ja moottoripyöriä tietystikään unohtamatta. Toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Imatra ja muu Etelä-Karjala, Juva, Savonlinna, Kerimäki sekä koko Etelä-Savo.